Gastenboek

Deze website bevat al enkele duizenden foto's en een flink aantal filmpjes. Ook valt er veel te lezen en te ontdekken over natuurgebieden, met name in het buitenland. Ik hoop dat je een mooie reis hebt gemaakt door deze site.

Alle foto's zijn door mijzelf gemaakt (m.u.v. nevenstaande).

Ik fotografeer met een Nikon P900 en Nikon P1000.

 

Wil je reageren, dat kan. Plaats dan een reactie in het gastenboek. Bedankt voor je bezoek.

 

Wil van Tongerlo

wil@natuurbeleefsels.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Gerrie van Geffen
4 maanden geleden

Goedeavond Wil, bij deze wilde ik je vragen of je de beschrijving nogmaals wil opsturen ik heb deze waarschijnlijk bij het opruimen van mijn mailbox weggegooid. Mvg Gerrie

Gerrie van Geffen
4 maanden geleden

Goedemiddag Wil, even een vraagje mbt de Fotohut in Mierlo. Nadat ik vorige keer daar was geweest hebben we het over de beperkingen gehad die ik met mijn lens had. De vraag was toen of er eventueel kleine aanpassingen mogelijk waren jij zou dit in overweging nemen. Mijn vraag, hoe sta jij hier in of heb jij wellicht al wat aangepast?

Sabine Bos
4 maanden geleden

Beste Wil,
Wij zouden graag op vrijdag 26 april de hut in Heeze huren. Is deze dan nog beschikbaar?
Met vriendelijke groet,
Maayke Tax en Sabine Bos

Tineke Achterberg
5 maanden geleden

Is de hut in heeze nog een vrij in febr?

R van Verseveld
5 maanden geleden

Wij willen graag op 17 maart de vogelhut in Heeze huren

Met vriendelijke groet
R van Verseveld

Gerrie van Geffen
8 maanden geleden

Dinsdag in Heeze geweest een comfortable hut, veel vogels en prachtig weer.

Gerrie en Harry

Ad van Berkel
8 maanden geleden

Beste Wil,

Ik heb een waardebon gekregen van mijn dochter (Danique) en schoonzoon voor een dag een vogelhut te bezoeken. Dat wilde ik graag doen in maart, als we terug zijn van overwinteren in Spanje. (heb ik nog wat leuks in het verschiet ..)
Ik heb je website bekeken en heb nu al heel veel zin om een dagje in je hut te verblijven.
Groetjes Ad van Berkel

JH Bal-Kaptein
9 maanden geleden

Goedenavond,
Allereerst, wat een geweldige site is dit. Ook leuk om te lezen dat u ook een nikon p900 hebt. Daar fotografeer ik ook mee. Ik vind een vogelhut geweldig om in te zitten vooral het idee dat ik opgesloten zit en de dieren vrij zijn. Nu ben ik helaas niet meer echt in de gelegenheid om vogelhutten te bezoeken. Een heel enkel keertje en dan moet het nog goed toegankelijk zijn voor mij. Ik wil nu een een mooie watertafel maken in mijn tuin om toch van verschillende vogels te kunnen genieten. De tafel gaat lukken maar ik kamer maar niet achter komen welk zand ik nodig heb om een mooi heuveltje te maken. Zou u mij daarin kunnen adviseren?
Vriendelijke groet
Julie-Rien Kaptein

Hannie Berkers
10 maanden geleden

Super gave hutten wat is dit genieten. Wil tot in de puntjes verzorgd en geweldig ik geniet van elke hut Heeze, Mierlo en Sterksel. Een echte aanrader

Peter van der Krogt
een jaar geleden

Ik vond deze site googlend naar 'beleefsel'. Je schrijft dat je dat woord zelf bedacht hebt, maar je weet waarschijnlijk niet dat Drs. P. in 1981 een boek schreef met als titel: 'Prachtig leesboek, (verzinsels, beleefsels, bedenksels)'.
mvg Peter

Hannie Berkers
een jaar geleden

Super genieten in de prachtige hutten van Wil en tot in de puntjes goed verzorgd. Kom snel weer in de hut Mierlo❤️

Karin de Waard
een jaar geleden

Wij zijn Wil en zijn vrouw tegengekomen in Monfraqüe (Spanje) begin mei 2023. Waar ik tegen een kale ritswand aankijk ziet Wil 3 nesten en 10 vogelsoorten. Fantastisch gewoon. Hij heeft ons op heel veel vogels gewezen en echt onze interesse aangewakkert. Leuke ontmoeting Wil, bedankt👍🏻

Diana Kelderman
een jaar geleden

Goedemiddag Wil,
Ik ben eventueel geintresseerd om een fotohut te huren, maar hoor eerst graag in welke plaats Vogelhut Heeze en Sterksel ligt, moet je vooruit betalen of op de dag zelf, en hoever is het lopen van de auto naar de hut ?
Ik zie U reactie graag tegemoet,
Mvg.
Diana Kelderman

Ella
een jaar geleden

Goedenavond Wil,
Ik ben geïnteresseerd om een fotohut bij je te huren, maar heb eerst even een vraag: wat is bij iedere hut de afstand van de auto naar de hut? Ik ben helaas slecht ter been.
Ik hoor graag van je.
Gr. Ella van Belzen

Hanny Savelkouls
een jaar geleden

Wat heb ik genoten afgelopen maandag in de vogelhut Heeze. Ondanks dat het donker somber weer was, was het een drukte van jewelste. Niet de meest fascinerende soorten, maar wel op alle mogelijke manieren foto's kunnen maken van de soorten die wel kwamen. Het was heerlijk. De hut is fijn/prettig. Met het kacheltje zo nu en dan aan. Van alle gemakken voorzien dus. Ik kom zeker terug.

Philippe Bekaert
een jaar geleden

Hallo, ik ben geïnteresseerd om je fotohutten, vnl. Heeze, te huren. Ik kom vanuit België (vlakbij Antwerpen). Kan je meedelen in welke gemeente elke fothut ligt? Dat is handig om de reistijd op voorhand te bepalen. Met vriendelijke groeten,
Philippe

Hannie
2 jaar geleden

Hallo Wil,

Prachtige foto’s als we eerder kunnen fotograferen in Heeze laat het maar weten ik kan niet wachten👍😘

Karin Beijers
2 jaar geleden

Hoi Wil, we hebben elkaar nog niet mogen ontmoeten, maar wat in het vat zit verzuurd niet. Proficiat met je jubileum! Met plezier kijk ik regelmatig naar je site en hoop echt snel een keer in een van de hutten te mogen plaatsnemen. Grt, Karin

Ton Leijgraaf
2 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik ben blij dat je de mogelijkheid heb geschapen om eens een dagje rustig in een hut te kunnen relexen, en mijn hobby uit te kunnen oefenen. Ook heb ik soorten kunnen fotograferen die ik nooit eerder voor de lens heb gehad.
Bedankt Wil!

Marlène Muderwa
2 jaar geleden

Wat een leuke blog. Ik ga binnenkort naar een vlindertuin, ik kan niet wachten opzoek te gaan naar de mooie vlinders op je foto's.

Hannie
2 jaar geleden

Wat zou ik graag een keer met jou willen fotograferen en uitleg kunnen krijgen over mijn nikon coolpix p1000 ik kan er nu nog niet veel mee. Maak mij blij🤩

Maurice van de Waarsenburg
2 jaar geleden

Wil, je begon voorzichtig in Mierlo met je hut, eerst voor jezelf, daarna voor je mede natuur liefhebbers. In sneltreinvaart heb je nog 2 hutten gebouwd en je zo bij de gevestigde orde gevoegd. Ik zou oh zo graag een keer komen kijken in je hutten, maar door omstandigheden (overigens positieve omstandigheden) is dat er nog niet van gekomen, maar ik beloof je, dat gaat wel gebeuren ! Ik wens de dan ook heel veel succes met de hutten en dat er maar veel mooie foto's geschoten mogen worden van de leukste vogels die ons land te bieden heeft.

Anne Marie
2 jaar geleden

5 jaar pas? De hutten zijn zo professioneel, prettig en goed ingericht dat het lijkt alsof het veel langer is. Mierlo was mijn eerste hut ever, en ik ben verkocht aan het fotograferen vanuit een hut. Dank!

Meisjes uit de kantine
2 jaar geleden

Veel plezier meneer op vakantie XXX

Ger Wolvers
2 jaar geleden

Geachte mijnheer van Tongerlo,
graag zou ik een keer de hut in Heeze willen reserveren. Kunt u aangeven hoe ik dit moet doen?

m.vr.gr.

Ger Wolvers

olivia
2 jaar geleden

heel erg mooie foto's ga zo door!

Annemie van Tongerlo
2 jaar geleden

Geweldig Will dankjewel voor je geweldig mooie foto’s.

Gerrit van der schans
3 jaar geleden

Graag wil ik de hut huren voor in maart welke datums zijn nog vrij
m v gr Gerrit

Carin
3 jaar geleden

Onlangs een bezoek gebracht aan de vogelhut in Heeze. Mooie hut en heel veel vogels gezien. Voor de hobbyfotograaf een unieke locatie. Er staat een super degelijk statief klaar. Erg handig. Zeker ook omdat je steeds aan het spelen bent met de instellingen op je camera. Maar wel erg leuk om te doen. Vrijdag ga ik naar de hut in Mierlo. Nu al zin in.

peter nieuwenhuis
3 jaar geleden

een dag geleden
WE ZIJN EEN FOTOCLUBJE VAN 3 MAN
EN GOED GEECUPEERD GAARNE HEB IK MET u CONTACT OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN OVER HET FOTOGRAFEREN VAN UIT DE HUTTEN MET VRIENDELIJKE GROET,PETER NIEUWENHUIS

peter nieuwenhuis
3 jaar geleden

WE ZIJN EEN FOTOCLUBJE VAN 3 MAN
EN GOED GEECUPEERD GAARNE HEB IK MET u CONTACT OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN OVER HET FOTOGRAFEREN VAN UIT DE HUTTEN MET VRIENDELIJKE GROET,PETER NIEUWENHUIS 0641268503

Fanny slegers
3 jaar geleden

Hoi Wil
Samen met mijn zus heb ik afgelopen vrijdag de vogelhut in Mierlo bezocht. We hebben er enorm van genoten: de rust en alle vogels. Zelfs de eekhoorn kwam op bezoek. We gaan zeker je andere vogelhutten huren!!

Caroline Berkers
3 jaar geleden

hallo Wil

graag zou ik de hut in mierlo huren. wat zijn de kosten? en is hij gemakkelijk te vinden?

groetjes Caroline Berkers

Dennis Liewes
3 jaar geleden

Dag Wil,

Als eerste: mooie foto's van even zo mooie vogels!

Daarnaast zou ik graag willen weten welke instelling u gebruikt voor het gebruiken van de Nikon P1000. Ik gebruik zelf voornamelijk de 'automatische stand'. Toch moet er uiteraard meer uit te halen zijn voor mij.

Gr. Dennis Liewes

Gertjan
3 jaar geleden

Hoi ik ben geintreseerd in de hut van sterksel. wat zijn de kosten voor een dag Mvg gertjan mees

Peter
3 jaar geleden

Op 06-07-2021 ben ik een dagje bij de vogelhut van Wil geweest om wat mooie foto's te maken van vogels , zoogdieren en wat verder op pad kwam
Het was een super leuke en interessante belevenis.
Ik kwam helemaal tot rust, ik was er om 8 u en ging om 16:45 maar huis met hele mooie foto's op mijn geheugenkaartje ongeveer 400 foto's waar ik de mooiste nog uit ga zoeken. Ik ga zeker nog een keertje terug naar een hut .
Bedankt Wil

Helma Hoek
3 jaar geleden

Hallo Wil, ik zou graag een keer de hut in Mierlo of Sterksel bezoeken, kan geen keuze maken welke, een waarbij ik niet te ver moet lopen naar de hut. Voor een mooie natuurbeleving. Dank je, groetjes Helma

Peter Wijllaars
3 jaar geleden

Hallo,Wil
Graag zou ik wat info willen ontvangen, wat de evt kosten zijn.
En kan ik de vogelhut vinden via GPS Verder .. is de vogelhut het hele jaar open .. ?
Mischien heb je zelf nog wat info wat ik moet weten, ik hoor het graag van je
Groet Peter Wijlaars

Marie José Vermetten
3 jaar geleden

Wat een prachtige foto’s en filmpjes van mij zeer bekende plekken . Het bezoek aan de site is een “ beleefsel” op zich!
Heel veel succes met alles en ga vooral door met deze inspiratievolle bezigheid ! Groet Marie José

Teunis den Boon
3 jaar geleden

Dag Wil,

Mooie site en mooie hutjes!
Vraagje; wat vraag je als huurprijs voor je hutjes?

Groet,
Teunis

olaf dirks
3 jaar geleden

Hallo, ik ben geïnteresseerd om de fotohut in streksel /mierlo een keer te uren. Wat zijn de kosten hiervan en wanneer is er nog ruimte.

Mvg. Olaf dirks

Jan Vleeshouwers
3 jaar geleden

Graag wil ik meer informatie over het huren van de vogelhut in Mierlo. Fotograferen van vogels is mijn hobby. Bij voorbaat dank.

Bert de Vries
3 jaar geleden

Wat zijn de kosten voor de huur van de vogelhutten?

Frank Ubachs
3 jaar geleden

Beste Wil, fijne ontmoeting vanochtend, geweldige accomodatie en zeer veel bosvogels. Ik heb genoten.
Dank je wel voor deze mogelijkheid.
Groetjes en tot gauw, dat hoop ik.
Frank

Jan de Vries
3 jaar geleden

Dag Wil,

Wij hebben elkaar vanmorgen ontmoet in de vogelhut bij het Beuven. Dat was een leuke ontmoeting. Inmiddels heb ik je website bekeken. Mooi hoor! Ik klop zeker een keer aan om naar je vogelhut te gaan.

Groet,

Jan de Vries

Roy Beckers
3 jaar geleden

Beste Wim,
Zijn de vogelhutten in Mierlo en Sterksel en Mierlo al te huren om een dag te fotograferen?
Ik hoor het graag van u.
Met vriendelijke groeten,
Roy Beckers

Daan
3 jaar geleden

hoi Wil ik heb nog eens naar je bosvogels gekeken , ik vind het prachtig .Gr Daan

judith litjens
4 jaar geleden

Ten eerste, dank je wel voor het posten van je foto's. Ik geniet steeds weer van de mooie natuur. Ik woon in Volkel en zou graag een keer gebruik willen maken van je hut. Is dat mogelijk?

Daan
4 jaar geleden

mooie serie goudenuurtje . jammer dat je maar 1 foto heeft van buitenland .
groetjes Daan .

Ad Verbakel
4 jaar geleden

Vond de verwijzing naar je site. Mooie site, mooie foto's. En leuk allemaal in de buurt! Als het mag, zou ik graag eens gebruik maken van een van je fotohutten.