Adres > Leenderweg 31c, 5591 TE in Heeze

Routebeschrijving > Het beste is het adres in het navigatiesysteem in te voeren. Dan poort bevind zich aan de linkerkant van de aangegeven plaats. Het tuincentrum dat niet meer in bedrijf is ligt net buiten Heeze richting leende en vanuit Leende net voordat je Heeze binnen rijdt.


Als je Heeze uitrijdt staat er na ongeveer 300 meter een elektronische snelheidspaal aan de rechter kant en precies daar sla je linksaf de inrit in naar de poort. Geef ruim op tijd richting aan en let op het fietspad dat je oversteekt. Daar kunnen fietsers en brommers van twee kanten komen.

Als je vanuit Leende komt rijdt je tot je bijna in Heeze bent. Daar staat aan de linkerkant van de weg een elektronische snelheidspaal en daar sla je rechtsaf de inrit in naar de poort. Geef ruim op tijd richting aan en let op het fietspad dat je oversteekt. 

Loop naar het sleutelkastje links van de poort en open dit met de code 7 9 8 0. Neem de sleutel eruit en open de poort. Parkeert de auto op de aangegeven plek en sluit de poort. Neem al je spullen mee en vervolg de gele route die na het stukje verharde weg overgaat in gras en langs het weiland loopt. Open met de andere sleutel de hut. Als je naar huis gaat volg je dezelfde route en berg je de sleutel weer op in het sleutelkastje.